Karamollaoğlu ve Davutoğlu’ndan Hasan Bitmez’in son durumu ile ilgili açıklama!

0
2

 Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Meclis’teki konuşması sırasında kalp krizi geçiren Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez’in kaldırıldığı Bilkent Şehir Hastanesi’nde açıklamalarda bulundu.

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Bitmez’in sağlık durumuna ilişkin konuşan Karamollaoğlu, “Vekilimiz şu anda yoğun bakıma alındı. Hayati tehlikesi devam ediyor, herkesten dua bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

ÖZGÜR ÖZEL KARAMOLLAOĞLU’NU ARAYARAK GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM Genel Kurulu’nda fenalaşan Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in hastaneye kaldırılması nedeniyle Temel Karamollaoğlu’nu aradı. Özel, Hasan Bitmez’in bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.
Özel, ayrıca Saadet Partisi Grup Başkanvekili Bülent Kaya’yı arayarak, geçmiş olsun dileklerini iletti.

MECLİSİMİZİN ONA İHTİYACI VAR

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, Hasan Bitmez’i ziyaretinin ardından hastane önünde açıklama yaptı. Davutoğlu, şunları söyledi:

Ahmet Davutoğlu, Hasan Bitmez'in sağlık durumu hakkında açıklama yaptı -  Haberler

“Meclisimizin ona ihtiyacı var. Tertemiz bir siyasetçi, kararlı, ilkeli duruşuyla bilinen bir siyasetçi. Elhamdülillah çoklu bir organ yetmezliği söz konusu değil. Organlar fonksiyonlarını ifa ediyorlar. Bu güzel bir işaret ancak kalple ilgili sorun devam ediyor. Yarın sabaha kadar inşallah doktorlar hayırlı bir haber verebileceklerini ifade ettiler ama durum kritik sürdürüyor. İnşallah salimen tekrar o kürsüye geri dönecek. Orada hakikatleri, düşündüklerini ifade etmeye devam edecek.”

Reklam Alanı