Ana Sayfa Medya Survivor All star’da yeni dönemi Acun Ilıcalı açıkladı!

Survivor All star’da yeni dönemi Acun Ilıcalı açıkladı!

0
0

TV8 ekranlarında seyirci ile buluşan Survivor All Star yeni bir döneme giriyor. Acun Ilıcalı değişiklikleri “İşte değişim böyle yapılı” diyerek anlattı. İşler tamamen değişecek.

Survivor’da işler değişiyor! Acun Ilıcalı ada konseyini topladı...

TV8  ekranlarının reyting rekortmeni yarışması Survivor All Star yayına bir dizi yenilikle giriş yapmıştı. Acun Ilıcalı  başka yarışmada oynanacak oyunların daha çok strateji ve akıl oyunları ağırlıklı olarak ilerleyeceğini söylemişti.

YENİ SÜRPRİZ AÇIKLANDI

Yarışmanın yayınlanan 7. Bölümünde Ilıcalı, yeni sürprizi açıklamak için ada konseyini topladı.

Survivor All Star 2024 yarışmasında heyecan dolu anlar yaşandı - Sayfa 5

Ada konseyinde Ilıcalı, yapacağı sürpriz yeniliklerin oyun kuralları ile ilgili olduğunu açıkladı. Ilıcalı, yaptığı açıklamasa ise;

“Survivor All Star’da yeni bir ada konseyine hoş geldiniz. Eleme yoksa ani ada konseyleri genelde size bir haber vereceğimiz zamanlarda oluyor. Bu sene sürprizler senesi demiş miydik? Bu konuda kimsenin şüphesi var mı? Sürprizlerle ilgili konseye hoş geldiniz.

Şimdi sürprizler dedik takım kadrolarını kurduğumuz zaman ne demiştik; her an her şey olabilir. Survivor’ın bir parçası da bu değil mi? Peki şimdi sizin takımla ilgili bir değişiklik yaparsak, bu konuyu nasıl karşılarsınız. Mutsuz olursunuz.” İfadeleri ile başladı.

TAKIMLARDA OYUN SİSTEMİ DE DEĞİŞİYOR

Konuşmasına devam eden Ilıcalı, “Arkadaşlar takımların değişimiyle ilgili size vereceğim haber şu: Takımlar bu hafta değişmeyecek. Değişecek ama bu hafta değil. Sürprizimiz şu; bugünden sonra oyun sistemi değişiyor. Oyun tek tur oynanacak, 12’de bitecek. Kadın erkek şeklinde oynanacak. Ancak bu oynama şekli bir takım sekiz olana kadar sürecek. Bir takım sekize ulaşana kadar kadın erkek yarışıyorsunuz.

Takım 8 olduğu anda her şey bir anda duruyor ve o an itibariyle 8 ila 12 arası arkadaşlar bayrak yarışıyla olacak. İkili şekilde olup yarışacaksınız. Bayrak yarışındaki büyük ayrıntı şu finalde kadın erkek beraber atış yapıyorsunuz. Aynı anda atış yapacaksınız. Hedefin sayısı artırılacak beraber finale gideceksiniz. Buradaki en önemli konu, takımlardaki doğru eşleşmeleri bulma bölümü. Kaderinizi buralar belirleyecek.

UYGULAMA YARINDAN İTİBAREN BAŞLAYACAK

Bu uygulama yarından itibaren başlayacak. Ek bir nokta takım kaptanlığında önce o günkü galibiyet sayısına, yüzdeye ve sezon yüzdesine bakılıyor.” ifadeleriyle yapılacak yenilikler hakkındaki konuşmasını noktaladı.

SEDA AKTUĞLU ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Acun Ilıcalı, Seda Aktuğlu’nun Kolombiya ödülünden dönerken takımını zora soktuğu notu izleyicilerle paylaştı. Ilıcalı, Seda’nın babasına attığı mesajları da anlattı.

Survivor All Star 2024 yarışmacı Seda ortalığı karıştırdı! Acun Ilıcalı'yı polisler gözaltına alındı iddiası

ASLA BEN MESAJ YOLLAMADIM

Ilıcalı “Seda şöyle yazmışsın; baba, Begüm ve Damla bizi gördü” dedi. Seda şaşırdı ve babam yanımda değil ki ‘biz’ olsun şeklinde konuştu. Ilıcalı da dayanamayarak ‘Müsade et o şaşkınlığı biz yaşayalım’ ifadelerini kullandı. Seda’nın babasına ‘prodüksiyondan ararlarsa ben asla mesaj yollamadım, asla’ dediği de izleyiciyle paylaşıldı.

Kolombiya polisi iddialara göre Acun Ilıcalı ve ekibin hakkında arama ekibi çıkarttı. Diğer iddia ise polis Acun Ilıcalı, gözaltına alındı. Acun Ilıcalı, detayları diğer bölümlerde aktaracağını belirtti.

SEDA AKTUĞLU KİMDİR?
24 Nisan 1987 Almanya’da doğdu. Eğitim hayatına Almanya’da başlayan Aktuğlu, 2003 yılında Türkiye’ye döndü ve eğitimini Eskişehir’de sürdürdü. Marmara Üniversitesi’nde Almanca Öğretmenliği bölümünü kazanarak üniversite eğitimine başlamış ve aynı zamanda Anadolu Üniversitesi’nde Kamu Yönetimi eğitimi almıştır.

Reklam Alanı